SCHWARZKOPF -PROFESSIONAL

In de salon worden producten gebruikt van het merk SCHWARZKOPF- PROFESSIONAL, zoals:

OSIS +:   Zijn geweldige STYLINGSPRODUCTEN die allemaal met elkaar te mengen zijn    voor de meest trendy en blijvend zittende looks.

NIEUW:

OSIS+SESSION: De exclusieve styling lijn van Schwarzkopf-Professional voor het re-stylen van uw haar. Alleen verkrijgbaar in de Schwarzkopf Kapsalon!!!

 

IGORA ROYAL/ABSOLUTES/VIBRANCE/FASHION LIGHTS: Zijn prachtige en verzorgende kleuringen die uw haar laten stralen en verzorgen. Wanneer u de BC Color Save Freeze producten, na een kleuring van een van deze producten, voor thuis ook gebruikt, blijven uw kleuren stralen tot uw volgende salon bezoek.

 

IGORA COLOR 10:  Is een 100% grijsdekkende haarkleuring die in 10 minuten  is ingetrokken. Het gaat hier dan om uitgroeibehandeling, kort haar kleuring en gekleurde lokjes. Dit is vooral handig voor vrouwen die weinig tijd hebben. Ook voor mannen is dit een prachtige methode om de grijze haren weg te werken in 10 minuten.

 

ESSENSITY: Is een kleuring en verzorgingslijn  op 94% NATUURLIJKE  basis. De haarkleuring is 100%  grijsdekkend en is makkelijk te mengen met diverse kleuren zodat u een unieke kleuring krijgt die niet iedereen heeft. De verzorgingslijn is aangepast op alle behandelingen, maar ook voor andere haarproblemen. NATUURLIJK EN MILIEUBEWUST!!!!!!!!

 

BLOND ME:   Is de meest perfecte lijn voor mooi, gezond en glanzend BLOND HAAR. Speciale en milde blondkleuringen en natuurlijk ook bijpassende verzorgingsproducten voor behandeld en natuurlijk blond haar.

 

 

 

www.schwarzkopfprofessional.nl

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

25.03 | 10:49

Mijn haar is in ere hersteld! Prachtig!
Prachtige krullen waar ik elke ochtend op kan vertrouwen.

...
02.04 | 19:41

Super blij met mijn geknipt afro haar. Mijn krullen zijn zo mooi geworden. Angelique heeft zo goed gedaan met de mclean tecnhiek.
Dank je wel
Groetjes Camila

...
27.09 | 19:33

wederom een super look gekregen vandaag
bij onze vaste kapster van 3Ways Hairstyling & Visagie
het zit weer heerlijk bedankt angelique

...
31.08 | 14:10

Sinds Angelique m'n krullen heeft geknipt met de Curlsys techniek heb ik nog geen enkele bad curl day gehad!
Super klantgericht, voor hh vatbaar.

...
Je vindt deze pagina leuk